Dienstag, 29. Juli 2008

birthday ...

Yesterday was Ullis birthday and we had a private birthday party in "The Cellars Hohenort". Miguel Chan, the master of drinks in this gorgeous Relais and Chateau Hotel in Cape Town, stunned us with a 7-course tasting menu and 9 different wines (and 1 vodka). 

Have a look ...

Amuse Bouche:










Pink Fir Apple and Ratte Potato Salad:










Terrine of Chicken, Sweetbreads and Foie Gras:










Lobster Tortellini Nero:










Lemon Sorbet:










Grain Fed Beef Fillet:










Raspberry Parfait:










Birthday wishes from the kitchen:










Our private table in the cellar:

2 Kommentare:

  1. HAPPY Birthday!!!!

    Na das sind ja super Fotos!!!Habt ihr zwei also einen super Abend verbracht.Freu mich schon auf mehr Fotos.
    Habt noch eine schöne Zeit und Danke für die KARTE :-)
    Lg Claudia

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  2. Es gibt auf alle Fälle eine Menge Fotos zu Hause anzusehen! Heute werden noch ein paar Weingüter besucht und abends steigt die Farewellparty im Keller von Klein Constantia.
    Al Ulli

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