Dienstag, 29. Juli 2008

birthday ...

Yesterday was Ullis birthday and we had a private birthday party in "The Cellars Hohenort". Miguel Chan, the master of drinks in this gorgeous Relais and Chateau Hotel in Cape Town, stunned us with a 7-course tasting menu and 9 different wines (and 1 vodka). 

Have a look ...

Amuse Bouche:










Pink Fir Apple and Ratte Potato Salad:










Terrine of Chicken, Sweetbreads and Foie Gras:










Lobster Tortellini Nero:










Lemon Sorbet:










Grain Fed Beef Fillet:










Raspberry Parfait:










Birthday wishes from the kitchen:










Our private table in the cellar:

Kommentare:

  1. HAPPY Birthday!!!!

    Na das sind ja super Fotos!!!Habt ihr zwei also einen super Abend verbracht.Freu mich schon auf mehr Fotos.
    Habt noch eine schöne Zeit und Danke für die KARTE :-)
    Lg Claudia

    AntwortenLöschen
  2. Es gibt auf alle Fälle eine Menge Fotos zu Hause anzusehen! Heute werden noch ein paar Weingüter besucht und abends steigt die Farewellparty im Keller von Klein Constantia.
    Al Ulli

    AntwortenLöschen